Ismerd meg Shikoku festői szigetének titkait egy természetjáró fotós történetein keresztül! Az év első Japánspecialista Klubjának meghívott előadója ezúttal Horváth Zoltán, aki már több alkalommal is bejárta Japán eme rejtett kincsét és most megosztja élményeit vendégeinkkel is.

Japán kevésbé ismert arcával ismerkedhetünk meg ezen a fantasztikus szigeten: hol kedvünkre merülhetünk el a történelmi látnivalók világában, vagy éppen rácsodálkozhatunk a lassabb ütemben csordogáló vidéki Japánra, de akár hetekre is bevehetjük magunkat a sziget belsejében megbúvó vad hegyek és folyók közé. Shikoku büszkélkedik továbbá a szigetország legnagyobb “bulijával” az Awa Odori-val. Tokushima 4 napos fesztiválja az ország legnagyobb táncos ünnepsége, mely több mint 1 millió nézőt tudhat magáénak, így méltán nevezik Japán “riói karneváljának”.
Napsütés, pálmafák, fantasztikus tengerpartok, vad hegyek és folyók, legendák és zarándokok – ez Shikoku.

Időpont: 2020. január 28. (kedd) 19 óra
Helyszín: Sushi Sei Étterem (1036 Budapest, Bécsi út 58.)

Menüsor:
Előétel:
Kobachi: Párolt zöldség (nimono), Tintahal gombóc (ika otoshiage), Tojás (tamago)

Főétel:
Shikoku sziget specialitásai
Tempura udon
Sült csirkecomb rizzsel (awa torii)

Desszert:
Matcha puding

Ital:
egy csésze japán genmaicha tea

Részvételi díj: 7.900 Ft

Regisztráció: https://www.japanspecialista.hu/2020/01/13/japanspecialista-klub-shikoku-sziget/

A rendezvényen való résztvevők száma korlátozott (22 fő). Az eseményen azok vehetnek részt, akik kitöltötték a regisztrációs űrlapot és 2020. január 23-án 17.00 óráig befizették a részvételi díjat. A részvételi díj a menüsort, valamint az előadást tartalmazzák, a további plusz fogyasztás a helyszínen, egyénileg fizetendő. A részvételi díj befizetése teljesíthető átutalással, vagy személyesen irodánkban készpénzzel, illetve bankkártyával. (A díjbekérőt a regisztrációt követően küldjük ki.)

A rendezvényt minimum 13 fő jelentkezése esetén tartjuk meg! A rendezvény lemondására legkésőbb 2020. január 21. (kedd) 17 óráig van lehetőség, ezt követően a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Bármely kérdés esetén keressen minket a nikolett.nemeth@jtbhungary.com email címen.

Megosztás: