Csatlakozz a Japánspecialista klub TeaTanodájához, ahol Rajzó-Kontor Kornélia, a japán teaművészet Urasenke irányzatának művésze bevezet a japán zöld teák kulisszái mögé. Ha számodra is többet jelent a teázás, mint forró vizet önteni a filterre, és szeretnél többet megtudni a legnépszerűbb zöld teákról, itt a helyed!

Az este végére Te is meglátod, hogy egy csésze nem csésze, ahány japán zöld tea típus, annyi készítési technika létezik. Miért van rizsszem a genmaicha teában, mitől egészséges a gyokuro, miért egyre népszerűbb a matcha? Megtanítjuk! Sőt, az elhangzottak alapján elkészítheted a különleges genmaicha zöld teát is!

Illattal, tapintással, ízleléssel tarkított előadás várható a Sushi Sei Étteremben. Tudjuk, hogy a tanulástól gyorsan megéhezik az ember, ezért a hagyományos japán ételek sem maradhatnak ki a sorból, melyről a Sushi Sei elsőrangú séfje gondoskodik. Az oktatás végén pedig tesztelheted a teáról szerzett tudásod és akár japán ajándékot is hazavihetsz!

Mikor? – 2018. március 29-én 19 órától

Hol? – Az óbudai Sushi Sei Étteremben (1036 Budapest Bécsi út 58.)

MENÜ:
Előétel:
Maki moriawase (Maki válogatás): Kappa- uborkás; Sake- lazacos; Sei – csirke húsos; Shiitake – gombás

Bentó:
– Tempura válogatás
– Sake Shio Yaki (Grillezett lazac)
– Kevert saláta yuzu szósszal
– Gohan (Rizs)
– Miso Shiru (Miso leves)

Desszert: Matcha puding

Részvételi díj: 8.900 Ft/fő
(A részvételi díj a menüsort, illetve a program szerinti tea oktatás, teakészítés árát tartalmazza, az ezen felüli fogyasztás külön a helyszínen fizetendő!)

A rendezvényen való résztvevők száma korlátozott (24 fő). Az eseményen azok vehetnek részt, akik kitöltötték a regisztrációs űrlapot és 2018. március 27-én 16.00 óráig befizették a részvételi díjat. A befizetés teljesíthető átutalással, vagy személyesen irodánkban készpénzzel, illetve bankkártyával. (A díjbekérőt a regisztrációt követően küldjük ki.)
A rendezvényt minimum 12 fő jelentkezése esetén tartjuk meg!

Regisztrációs űrlap: https://www.japanspecialista.hu/2018/03/09/japanspecialista-klub-ahol-megismerheted-a-japan-zold-teakat/

Bármely kérdés esetén keressen minket a nikolett.nemeth@jtbhungary.com email címen!

Megosztás: