A teatanulmányokat mindenki a vendég szerep elsajátításával kezdi Japánban. Más szóval azzal, hogy megtanulunk a japán hagyományos, “ősi” etikett és protokoll szabályok szerint vendégeskedni.

Először úgy gondolhatjuk mindezek pofonegyszerű dolgok, de közel sem – sőt, a japán teamesterek egy életen át gyarapítják és finomítják tudásukat. Az alapok számodra is értékes tudást adhatnak, akár japán barátaid vagy üzleti partnereid elkápráztatásához, akár japán utazásod során, ha egyszerűen csak szeretnél illemtudó lenni egy étteremben, vagy netán egy vendégségben. Haladj velünk előre egy lépést a teázás bonyolultnak tűnő, ámbár varázslatos világába és meglátod, hogy megtenni azt a bizonyos következő kis lépést nem is olyan bonyolult, mint azt hinnéd!

2019. június 17-én (hétfő) 18 órától az Urasenke Teaiskola Magyarországi Tagozatának művészeti vezetője, Rajzó-Kontor Kornélia szeretné elkalauzolni vendégeinket a japán tea világ kapujába, s talán egy lépéssel még azon is túl. A japán illemszabályok szerinti vendégeskedés alapjait fogja ismertetni, a gyakorlatban megmutatni, a résztvevőkkel közösen gyakorolni.

Vár rád sok hasznos információ, művésziség, fantasztikus gasztro élmény, zöld tea és jó hangulat!

MENÜ:

Előétel:
Kobachi / Sake ball
Párolt retek édes misoval
Goma dofu
Leves:
Wakame soup

Főétel:
Bento:
Vajhal ragu
Tempura válogatás
Futo maki
Brokkoli szezám szósszal
rizs
Desszert:
Wagashi (japán teaédesség)

Részvételi díj: 9.900 Ft

Regisztráció: https://www.japanspecialista.hu/2019/05/17/japanspecialista-klub-egy-korty-japan-a-teazas-aranyszabalyai/

A rendezvényen való résztvevők száma korlátozott (22 fő). Az eseményen azok vehetnek részt, akik kitöltötték a regisztrációs űrlapot és 2019. június 13-án 16.00 óráig befizették a részvételi díjat. A részvételi díj a menüsor ételeit, valamint a tea oktatást tartalmazzák, a további plusz fogyasztás a helyszínen, egyénileg fizetendő. A befizetés teljesíthető átutalással, vagy személyesen irodánkban készpénzzel, illetve bankkártyával. (A díjbekérőt a regisztrációt követően küldjük ki.)

A rendezvényt minimum 11 fő jelentkezése esetén tartjuk meg! A rendezvény lemondására legkésőbb 2019. június 10. (hétfő) 17 óráig van lehetőség, ezt követően a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Bármely kérdés esetén keressen minket a nikolett.nemeth@jtbhungary.com email címen.

Megosztás: