Szeretettel invitáljuk Önöket a május 19-én 19:00 órakor tartandó exkluzív ázsiai fúziós vacsoraestünkre, melynek házigazdája és chefje Ádám Csaba lesz, aki a Frankfurtban megrendezett Chaine des Rotisseurs világbajnokság ezüstérmeseként magabiztos professzionalizmussal és határtalan vendégszeretetével veszi át Seiichi Kusumoto vezető séfünktől az est erejéig a Sushi Sei konyháját.

A japán hatások és hozzávalók észrevétlenül és a legnagyobb természetességgel fonódnak bele a Csaba által megálmodott kifinomult menüsorba. Az eredmény az ázsiai gasztrokulturális örökséget mutatja be, mely meglepő, mégis földöntúlian ízletes módon ötvözi Japán és más ázsiai országok gasztronómiai hagyományait.

Estünket bátran ajánljuk mindazoknak, akik törzsvendégei voltak az egykori legendás Olimpia étteremnek, tisztelői Ádám Csaba munkásságának, akik rajonganak a változatos ázsiai ízvilágért, és szívesen kóstolnának izgalmas, ázsiai fúziós fogásokat.

MENÜSOR:

  1. Gévagomba tempura, feketefokhagyma majonéz
  2. Makréla, karalábé, joghurt
  3. Karfiol, kókusz, fürjtojás
  4. Faszenes zöldspárga, miso, petrezselyem
  5. Sültcsirke, edamame, sóska
  6. Marhapofa, medvehagyma kimcsi, sushirizs
  7. Feketeszezám fagylalt, citrusok
  8. Cékla, kömény, wasabi

A menü ára: 29 500 Ft/fő, mely tartalmazza az Áfát, és 12% szervízdíjat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az exkluzív vacsoraest férőhelyeinek száma limitált. Ha szeretné a legjobb asztalainknál élvezni a különleges gasztronómiai élményt, minél előbb jelezze részvételi szándékát az info@sushisei.hu email címen.

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?