Japán sokak számára a misztikum megtestesítője és a déli szigetekre, beleértve Okinawa-t ez duplán igaz. Csak kevesen merészkednek le a szigetország déli részére, ahol ha eddig azt hitted kiismerted Japánt, rájössz, hogy még csak a felénél jársz. Annak ellenére, hogy Okinawa ma már Japánhoz tartozik, megannyi kulturális és nyelvi különbség emlékeztet rá, hogy egykor ezen szigetek lakói teljesen különálló módon éltek.

2019. május 7.-én 19 órától egy magyar házaspár beszél élményeiről a Sushi Sei Étteremben (1036 Budapest, Bécsi út 58.) hogy miként volt lehetőségük öt és fél évet eltölteni Japán Jamaikájában, avagy Okinawa prefektúrában, a déli szigeteken. Arról is beszámolnak, hogy mit tanultak meg és éltek meg a szigeteken töltött idő alatt, miben más és miben hasonló ez a kultúra a japánhoz.

“Az okinawai élet az óceán szerelmeseivé tett minket, rengeteget kirándultunk a szigeteken autóval, hajóval, biciklivel, igyekeztünk a legeldugottabb partokra is eljutni és búvárkodni, szörfözni, halászni. Okinawa mind kulturálisan, mind természetileg egy különleges sarka a világnak, nagyon szerencsések vagyunk, hogy megismerhettük és szeretnénk továbbadni, amit megtanultunk róla.”

Tarts velünk áprilisi Japánspecialista Klubunk során, és ismerd meg Okinawa varázslatos világát egy finom vacsora közben!

Menü:
Előétel: Agedashi tofu
Leves: Hal erőleves (Suimono)
Főétel: Rafute bento
– Körtés misoban párolt sertés császár, kevert saláta sei szósszal,
– párolt zöldségek (nomono)
– maki válogatás (5 féle)
– rizs
– alga saláta (wakame sunomono)
Desszert: Mochi azuki babbal

Részvételi díj: 7.990 Ft
Regisztráció: https://goo.gl/pPEFHX

A rendezvényen való résztvevők száma korlátozott (21 fő). Az eseményen azok vehetnek részt, akik kitöltötték a regisztrációs űrlapot és 2019. május 5-én 16.00 óráig befizették a részvételi díjat. A befizetés teljesíthető átutalással, vagy személyesen irodánkban készpénzzel, illetve bankkártyával. (A díjbekérőt a regisztrációt követően küldjük ki.) A rendezvényt minimum 15 fő jelentkezése esetén tartjuk meg! A rendezvény lemondására legkésőbb 2019. május 3. (péntek) 17 óráig van lehetőség, ezt követően a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Bármely kérdés esetén keressen minket a nikolett.nemeth@jtbhungary.com email címen.

Megosztás: