Különleges szezonnyitó vacsoraestünkre invitáljuk Önöket, melyben megmutatjuk, hogy minőségi japán alapanyagok felhasználásával milyen menüsort álmodik meg egy,- a csúcsgasztronómiában jártas magyar chef.

A fine dining körökben méltán elismert Tischer Petra Chef minden érzékszervüket elkápráztató öt plusz két fogásos japán menüsorral készül, melyet örömmel ismertetünk Önökkel!

Vendégváró

Kacsaszív, ponzu, szezám

1. fogás

Suzuki, marinált tökfélék, ikura

2. fogás

Hamachi, avokádó, citrusok

3. fogás

Suimono – Tiszta leves, tintahal, Szt. Jakab

4. fogás

Skirt steak, burgonya, nori

5. fogás

Kókusz, rizsropogós, yuzu-szóda

Elköszönés

Jázmin tea gél, passion fruit

A menü ára: 22 000Ft/fő + 12% szervízdíj

Az exkluzív vacsoraest férőhelyeinek száma limitált. Ha szeretné a legjobb asztalainknál élvezni a különleges gasztronómiai élményt, minél előbb jelezze részvételi szándékát az info@sushisei.hu e-mail címen.

Megosztás: