Az európai emberek számára a sushi készítés művészete mindig is rengeteg titkot és izgalmat rejtett.

Soron következő rendezvényünk remek lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnének betekintést nyerni a sushi készítés rejtelmeibe.

A program során a résztvevők saját maguk is kipróbálhatják kézügyességüket, s a tanfolyam végén elfogyaszthatják, vagy igény szerint hazavihetik az általuk készített ínycsiklandozó makikat.
A vacsora mellé különleges japán ital kóstolóval is készül éttermünk.

A szaké, vagy rizsbor a japánok nemzeti itala – számos tradíció és ünnepélyes esemény elengedhetetlen eleme. A szakékon kívül megismerkedhetünk az új idők italával a  gyöngyöző umeshuval is.

Menü és italsor

Welcome drink: Sushi Sei koktél

Előétel: Kobachi Sansumori: Szezámos zöldbab, uborkás angolna, párolt hokkaidó tök

Hokkan Sakura Daiginjo szaké

Leves: Hal erőleves halgombóccal és zöldségekkel

Bento: Sült sertés misoban, fokhagymás ráknyárs, zöldség tempura, Tofu, Sei saláta, rizs

Ozeki Karatamba szaké

Desszert: Őszi sütőtök torta

Choya Sparkling umeshu

Időpont: 2019. 10. 22.        18:00 óra

Részvételi díj: 14 500 Ft / fő+ 12% szervízdíj

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a férőhelyek száma limitált, ezért a részvételt csak előre foglalással tudjuk garantálni.

Regisztráció: info@sushisei.hu

Megosztás: