Az olyan különleges ételek elkészítése, mint a sushi, otthon hamar lehetetlen küldetéssé válhat: a hozzávalók és a technika ugyanis legtöbbünk számára jelentős mértékben megnehezíti, hogy saját konyhánkban is összeállíthassunk néhány ízletes tekercset. A Sushi Sei workshop azonban remek lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnének betekintést nyerni a sushi készítés rejtelmeibe.

Ha nem mindennapi programmal szeretné meglepni szeretteit, vagy az őszi-téli csapatépítőt tenné igazán emlékezetessé, éttermünk új élménnyel várja!

Cégek számára

Akár 25 fős csapatok fogadására is készen állunk, így tanfolyamunk cégek körében rendkívül népszerű. Mivel kizárólag magas minőségű, autentikus alapanyagokkal dolgozunk, melyeknek nagy része egyenesen Japánból érkezik, gondoskodunk arról, hogy minden szükséges kellék és hozzávaló kéznél legyen. A sushi készítés valójában leginkább az egyszerűségről szól: a legjobb alapanyagok kombinálása profi technikával. S mivel ezeket otthon nem feltétlenül áll módunkban előteremteni, éttermünk gyönyörű környezetben és egyedi atmoszférával teszi élvezetessé ezt a kulináris kalandot a szakavatott szakácsok, hobbi séfek, vagy kevésbé gyakorlott gasztro kalandorok számára egyaránt.

Privát workshop

A közös étkezés mindig összehozza az embereket: ezzel a jelenséggel bizonyára ön is számtalanszor találkozott már. A sushi készítés családunk és barátaink társaságában szintén igazi élmény lehet, hiszen úgy tölthetünk együtt minőségi időt, hogy közben tanulunk is valami újat.

Nos, igen, lassan elérkezik a karácsonyi láz időszaka. Ha mindenképpen gasztronómiához kapcsolódó ajándékkal szeretné meglepni a japán konyha iránt rajongó szeretteit, a workshopok mellett különleges utalványok formájában is megteheti ezt – titkon remélve, hogy a voucher felhasználásakor ön is jelen lehet majd.

Sushi készítő tanfolyamaink dátumát és a szabad férőhelyeket illetően forduljon csapatunkhoz, kollégáinktól az utalványokról is hasonló módon érdeklődhet. Az év minden napján autentikus japán ínyencségekkel várjuk vendégeinket: látogasson el Óbudán található éttermünkbe, vagy rendelje házhoz kedvenc fogásait! Most séfünk díjnyertes összeállítását is megkóstolhatja: a csodálatos Nimono-Wan Párizsban aratott győzelme egészen Tokióig, a Washoku World Challenge döntőjéig repítette Kurkó Zsoltot.

Megosztás: