Általános Szerződési Feltételek

a Sushi Sei Kft. – www.suhsisei.hu címen működtetett – webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan

 

A Megrendelők által a www.sushisei.hu címen működtetett webáruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Sushi Sei étterem közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

 

 1. Webáruház adatai:

 

A www.suhshisei.hu webáruház üzemeltetője a Sushi Sei Kft.

 

Székhely: 1036 Budapest Bécsi út 58

Cégjegyzékszám: 01-09-182202

Adószám: 24783888-2-41

Bejegyző hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Ügyfélszolgálat: 1036 Budapest Bécsi út 58

telefonon: 06 1 240 4065

e-mail: info@sushisei.hu

 

 1. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

 

 1. Regisztráció a www.sushisei.hu webáruházba:

Első lépésként szükséges a regisztráció, amely során a Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában egy jóváhagyást kérő regisztráció visszaigazolást kap a Megrendelő, ami levélben szereplő linkre kattintva tudja megerősítenie a regisztrációját. Ez a megerősítés előfeltétele annak, hogy a webáruházban rendelést tudjon leadni a regisztrált adatok szerint.

 

 1. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

Amennyiben már korábban regisztrált a Megrendelő, akkor a honlap házhozszállítás oldalán a „Belépés” mezőben a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni.

 

 1. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

A webáruházban a „Házhozszállítás” menüpontra kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Sushi Sei Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót, és a csomagolást. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.

 

 1. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

A kosár tartalmának kívánt összeállítása után a „Megrendelem” gombra kattintva van lehetőség a megrendelés véglegesítésére.   Ezen a felületen van lehetőség  a megrendelés tartalma, és a szállítási cím adatok ellenőrzésére, majd a „Megrendelem” gombra kattintva történik a megrendelés elküldése.

A kiszállításra megjelölt termékeket a helyszínen átvételkor, kizárólag készpénzzel lehet fizetni.

 1. Megrendelés visszaigazolása:

A Sushi Sei Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Sushi Sei Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a rendeles@sushisei.hu email címen, vagy az étterem telefonszámán érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

 

 1. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

A rendelésben leadott tételek a futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 120 percen belül történik.

 

 1. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

Kizárólag a rendelés feladásától számított 5 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit vagy személyesen tehet meg az étterem telefonszámán, vagy írásban a rendeles@sushisei.hu email címen.

 

 1. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

A “Kosár” tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatók.

 

 1. Írásbeliség:

A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Sushi Sei Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

 

III. Problémák, reklamáció

 

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt a Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

 

e-mail: rendeles@sushisei.hu

telefon: +36 1 240 4065

 

 

 

Megosztás: