A Sushi Sei Kft. webáruházának használatával kapcsolatos adatvédelmi rendről szóló tájékoztató

 1. A www.sushisei.hu webáruházban történő regisztrációval kapcsolatos tájékoztató

A személyes adatok kezeléséről, információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján a regisztráló Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Sushi Sei Kft. rendelések teljesítésével és a szolgáltatásainak reklámozása céljából kezelje. Megrendelő elfogadja és tudomásul veszi, hogy amennyiben az adatait szeretné törölni, úgy ennek érdekében az adatkezelő részére nyilatkoznia kell törlési szándékáról.

 1. Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztató értesíti a www.sushisei.hu webáruház ügyfeleit a személyes adatok kezelésének rendjéről annak érdekében, hogy ügyfeleink megismerjék a Sushi Sei Kft. adatkezelési -feldolgozási eljárását és a személyes adatok törlési lehetőségét.

A Sushi Sei Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt minden esetben bizalmasan kezel, és kizárólag saját munkájához használ fel ügyfelei előzetes jóváhagyása alapján.

Ügyfeleink személyes adataira a webáruházunkban történő vásárlásokhoz azért van szükség, hogy a megrendeléseket pontosan és gyorsan tudjuk teljesíteni. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Amíg az ügyfél nem vonja vissza a nyilatkozatát addig kezeljük az adatait, de kizárólag csak az online megrendelések azonosíthatósága, és teljesíthetősége érdekében, és természetesen harmadik személynek nem továbbítjuk az adatokat és nem hozzuk nyilvánosságra sem.

Zárt rendszerű számítógépes platformon tároljuk az ügyfelek adatait, betartva az „egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során”, Strasbourgban, 1981. Január 28. Napján kelt Egyezmény, 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

A Sushi Sei Kft. a www.sushisei.hu honlap üzemeltetőjeként elektronikus hírlevéllel tájékoztatja ügyfeleit a Sushi Sei Kft tevékenységéről és szolgáltatásairól, amennyiben ügyfelek regisztrálnak a hírlevél megküldése szolgáltatásra.

A megrendeléshez történő első regisztrálás alkalmával Sushi Sei Kft. választható lehetőséget kínál ügyfeleinek arra, hogy igényük esetén elektronikus üzenet formájában hírlevél megküldését kérjék. Tekintettel arra, hogy a regisztráció során az adatok megadásánál az ügyfeleknek külön meg kell jelölni, hogy szeretnének elektronikus hírlevelet kapni, ezt a szolgáltatást csak ügyfelei kifejezett kérése, és jóváhagyása alapján teszi. A hírlevél megküldéséről szóló igény törlésére minden hírlevél alsó részén lehetőséget biztosítunk, ezt a ‘Leiratkozás a hírlevélről’ linkre kattintva lehet elvégezni.

Általános Szerződési Feltételek

a Sushi Sei Kft. – www.suhsisei.hu címen működtetett – webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan

A Megrendelők által a www.sushisei.hu címen működtetett webáruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Sushi Sei étterem közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

 1. Webáruház adatai:

A www.suhshisei.hu webáruház üzemeltetője a Sushi Sei Kft.

Székhely: 1036 Budapest Bécsi út 58

Cégjegyzékszám: 01-09-182202

Adószám: 24783888-2-41

Bejegyző hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Ügyfélszolgálat: 1036 Budapest Bécsi út 58

telefonon: 06 1 240 4065

e-mail: info@sushisei.hu

 1. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

 1. Regisztráció a www.sushisei.hu webáruházba:

Első lépésként szükséges a regisztráció, amely során a Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában egy jóváhagyást kérő regisztráció visszaigazolást kap a Megrendelő, ami levélben szereplő linkre kattintva tudja megerősítenie a regisztrációját. Ez a megerősítés előfeltétele annak, hogy a webáruházban rendelést tudjon leadni a regisztrált adatok szerint.

 1. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

Amennyiben már korábban regisztrált a Megrendelő, akkor a honlap nyitóoldalán a „Rendelés leadás regisztrált felhasználóknak” mezőben a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni.

 1. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

A webáruházban az „Étlap – rendelhető ételek” képre kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Sushi Sei Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót, és a csomagolást. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.

 1. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

A kosár tartalmának kívánt összeállítása után a „Rendelés leadás” felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott a Megrendelő részére, amik közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő. A webáruházban lehetőség van elektronikus úton bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA, American Express), vagy Szép kártyával (OTP, K&H) történő fizetési tranzakcióra. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, valamint étkezési utalvánnyal lehet fizetni. A fizetési mód kiválasztását követően a „Megrendelem” mezőre kattintva a „Rendelés véglegesítése” felületen mód nyílik a megrendelés tartalma, és a szállítási cím adatok ellenőrzésére, majd a „Megrendelem” gombra kattintva történik a megrendelés elküldése, vagy módosítási szándék esetén a „…vagy rendelés nélkül Vissza az étlapra” szövegrészre kattintva módosítható a megrendelés tartalma, mielőtt elküldésre kerül.

 1. Megrendelés visszaigazolása:

A Sushi Sei Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Sushi Sei Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a rendeles@sushisei.hu email címen, vagy az étterem telefonszámán érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

 1. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

A rendelésben leadott tételek a futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 120 percen belül történik.

 1. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

Kizárólag a rendelés feladásától számított 5 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit vagy személyesen tehet meg az étterem telefonszámán, vagy írásban a rendeles@sushisei.hu email címen.

 1. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

A “Kosár” tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatók.

 1. Írásbeliség:

A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Sushi Sei Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

III. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt a Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

e-mail: rendeles@sushisei.hu

telefon: +36 1 240 4065

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.

Megosztás: